dilluns, 17 de juny del 2013

EL MEU ESMORZAR PREFERIT

Avui una recepta super senzilla, amb ingredients que gairebé sempre tenim a casa, un postre ràpidissim i bo que podem improvizar qualsevol dia que tinguem convidats per sorpresa.
Us el penjo perquè em va agradar la idea que vaig veure al Blog de cuina de la Dolorss i perquè em va fer gràcia ja que a més a més s'assembla a un dels meus esmorzars preferits, el qual molts dies em preparo. Ja veureu que a molts de vosaltres també us sonarà com a les tipiques"papilles de nen petit" que alguna vegada us van preparar o heu preparat pels vostres fills (sense la xocolata possiblement).Per aquest motiu també el titularé:

"EL MEU ESMORZAR PREFERIT"
Nº de persones: 2 ó 3
Temps de preparació:5 minuts

INGREDIENTS:

2 plàtans
1 taronja
8 galetes (hi queden molt bones les típiques dolçes per acompanyar el cafè o les típiques "maries"rectangulars torrades)
8 pastilles xocolata
1 iogur ensucrat
sucre (opcional)
llet i mantega (opcional)

ELABORACIÓ:

Triturar els plàtans o xafar-los amb una forquilla o amb el turmix.
Fer suc de taronja i barrejar amb els plàtans + una cullerada o dues petites de sucre (opcional).
Triturar en thermomix o picadora les galetes i reservar.
Versió 1:Triturar la xocolata i reservar/*Versió 2: Fondre la xocolata amb una mica llet i mantega (escollir una de les dues versions només)
Remenar el iogur ben remenat.
Anar col·locant per capes en un bol o un got transparent individual els ingredients:
Primer la barreja de plàtans i suc de taronja, seguidament la galeta triturada, a sobre la xocolata i finalment el iogur. Espolvorejar una mica de xocolata a sobre i servir! Ja veieu; 5 minuts postres llestos!

*A més a més, si voleu fer-lo i servir-lo directament, es pot optar per fondre la xocolata amb una mica de llet  i mantega com he posat més amunt. Llavors en comptes de trobar trossets o pols de xocolata es troba xocolata calenta desfeta....mmmm llavors si que és espectacular el contrast! 

1 comentari:

  1. Hola Sara, no sabia que tenies un blog. M'ha fet molta il.lusió el comentari que m'has deixat i que hi hagi una altra solsonina cuinera ¡¡¡ endavant , et seguiré i per descomptat felicitats pel blog ¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina