L'estiu passat vam dedicar-nos a provar de fer mojitos tal i com Déu mana tenint en compte l'original amb el sucre moreno pertinent, el ron pertinent, etc. però finalment el que vam trobar més bo és aquest; que vam veure com el feia un "barman" en una boda, que de fet, no s'assembla gaire a l'original, però que està boníssim :))
I com veureu també es pot tematitzar; de maduixa, de meló, de cireres...
Aquí us el penjo i me'l vaig a prendre! Salut!!
"SÍMIL MOJITO"
INTREDIENTS:
Ron (4 o 5 cullerades per mojito)
Gaseosa
Sucre (1 o 2 cullerades per mojito)
7 fulles de menta per mojito
1/2 de llima -1/4 de llima per mojito
3 maduixes, 6 cireres, meló...etc. (fruites diferents i opcionals)
1 canya
ELABORACIÓ:
Exprimir la llima i fregar la pell en el bocal del got/copa. Si voleu podeu tirar la pell a dins per potenciar encara més el gust de llima.
Matxacar el sucre, la menta, i la fruita escollida (en cas que n'hi vulguem posar).
Remenar una mica fins que el sucre es disolgui i/o s'impregni de menta.
Matxacar el sucre, la menta, i la fruita escollida (en cas que n'hi vulguem posar).
Remenar una mica fins que el sucre es disolgui i/o s'impregni de menta.
Afegir un dit de ron, els glaçons i la resta omplir de gaseosa. Remenar, canyeta i consumir!
Sobretot no us oblideu de la canya, sinó és molt incòmode prendre's un mojito a casa i acabar amb les dents plenes de fulles de menta...us ho dic per experiència, jeje
Per cert, us passo un link que m'ha fet gràcia sobre el mojito més gran del món amb el qual divendres passat es va batre el record Guiness a Reus.
Amb la recepta que us he penjat jo no patiu que no us pujarà al cap, però amb aquest de Reus...n'hi hauria per pillar una bona gateraaaa!!!! Salut gatells i gatelles!!
Amb la recepta que us he penjat jo no patiu que no us pujarà al cap, però amb aquest de Reus...n'hi hauria per pillar una bona gateraaaa!!!! Salut gatells i gatelles!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada