Plat de lo més senzill i molt refrescant!
Qui no té unes gambetes congelades, quatre fulles d'enciam i un pot de pinya en llauna?
Doncs si teniu això, ja teniu un bon entrant llest en 5 minuts!
Com veureu en els ingredients, aquesta recepta conté dos ingredients principals que són les gambes i l'enciam. A partir d'aquí hi pot haver moltes variants, però totes elles tenen en comú que fan que sigui un plat molt refrescant i ben bo.
Jo us explico la recepta feta amb pinya, però vosaltres mateixos podeu fer la resta de variants amb altres ingredients que proposo o amb lo que se us pugui acudir que tingueu per la nevera. De totes maneres penseu que només amb l'enciam, les gambetes i la fruita escollida tot ben barrejat amb la salsa, queda deliciós i no cal trencar-se el cap pensant amb més ingredients.
Qui no té unes gambetes congelades, quatre fulles d'enciam i un pot de pinya en llauna?
Doncs si teniu això, ja teniu un bon entrant llest en 5 minuts!
Com veureu en els ingredients, aquesta recepta conté dos ingredients principals que són les gambes i l'enciam. A partir d'aquí hi pot haver moltes variants, però totes elles tenen en comú que fan que sigui un plat molt refrescant i ben bo.
Jo us explico la recepta feta amb pinya, però vosaltres mateixos podeu fer la resta de variants amb altres ingredients que proposo o amb lo que se us pugui acudir que tingueu per la nevera. De totes maneres penseu que només amb l'enciam, les gambetes i la fruita escollida tot ben barrejat amb la salsa, queda deliciós i no cal trencar-se el cap pensant amb més ingredients.
"CÒCTEL DE GAMBES"
Nº de persones:4
Temps de preparació:5 minuts
La base pot ser un plat normal, un bol, una copa, una pinya, unes taronges, una fulla d'enciam, pasta de full...
INGREDIENTS PER LA MESCLA:
- Un grapat de gambes cuites pelades
- 4 ó 5 fulles d'enciam
- 1 Pinya
- 2 barretes de surimi
Altresa variants:
- 2 Taronges
- 1 Mango i/ó 1 Alvocat
- Tonyina, blat de moro, formatge, panses...
INGREDIENTS PER LA SALSA:
- Maionesa
- "Ketchup"
- Conyac
- Oli, vinagre, pebre i sal
ELABORACIÓ:
Partir la pinya per la meitat i buidar-la tot marcant un rectangle i arrencant-lo.
Trossejar a daus petits el rectangle que hem obtingut de la pinya.
(Penseu que com he dit en la introducció, ho podeu fer també amb una pinya enllaunada natural i llavors posar-ho directament en una copa o bol en comptes de dins la pinya com explico)
Trossejar també l'enciam ben petitó i les barretes de surimi.
(Penseu que com he dit en la introducció, ho podeu fer també amb una pinya enllaunada natural i llavors posar-ho directament en una copa o bol en comptes de dins la pinya com explico)
Trossejar també l'enciam ben petitó i les barretes de surimi.
Barrejar amb les gambetes cuites pelades.
Elaborar la salsa rosa barrejant la maionesa i el ketchup al gust ( a mi m'agrada amb molt poc "ketchup", i només n'hi poso una cullerada rasa per cada 4 de plenes de maionesa).
Afegir rajolí d'oli, de vinagre, de conyac i salpebrar.
Podem barrejar-hi ja la salsa o posar-la a part i que cadascú se l'hi barregi. Posar la mescla dins la pinya o la base que haguem escollit i c'est fini!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada