"CANELONS DE MANGO"
Nº de persones:4
Temps de preparació:20 minuts
INGREDIENTS:
200ml.Nata per muntar + 4 cull.de sucre
Vainilla o sucre "avainillat"(opcional)
2 Mangos
500 gr.de maduixes
200 gr.de sucre
ELABORACIÓ:
- Tallar les maduixes en trossets petits i posar-les al foc en un cassó amb el sucre per fer-ne una espècie d'almívar ràpid durant uns 5-10 minuts aprox. (Reservar a la nevera el suc per una banda i els trossets de maduixa per l'altra)
- Muntar la nata amb el sucre i unes gotes de vainilla o de sucre avainillat (Thermomix= papallona + vel.4 )
- Pelar el Mango i tallar-lo arran de pinyol per obtindren 8 làmines el més grosses possibles. Jo vaig utilitzar dos mangos perquè costa molt de tallar les làmines finetes i en vaig espatllar unes quantes (sóc una mica sapastre jo)...però diria que amb un mango pot ser suficient.
- La resta tallar-lo a dauets petits i barrejar-ne la meitat amb la nata muntada i l'altra meitat reservar per acompanyament dels canelons.
- Ara ja només queda enrotllar les làmines de mango amb la nata+trossets de mango que hem fet abans, de manera que quedin com uns canelons.
- Posar una mica de sucre per sobre dels canelons i cremar amb amb un soplet o amb una pala de cremar. (Aneu amb compte de fer-ho ràpid, ja que sinó la nata de dins es desfà)
- I finalment posar l'almívar de maduixes per sobre i si ho voleu també les maduixes i els trossets de mango sobrants com acompanyament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada