Avui una recepta super senzilla, amb ingredients que gairebé sempre tenim a casa, un postre ràpidissim i bo que podem improvizar qualsevol dia que tinguem convidats per sorpresa.
Us el penjo perquè em va agradar la idea que vaig veure al Blog de cuina de la Dolorss i perquè em va fer gràcia ja que a més a més s'assembla a un dels meus esmorzars preferits, el qual molts dies em preparo. Ja veureu que a molts de vosaltres també us sonarà com a les tipiques"papilles de nen petit" que alguna vegada us van preparar o heu preparat pels vostres fills (sense la xocolata possiblement).Per aquest motiu també el titularé:
"EL MEU ESMORZAR PREFERIT"
Nº de persones: 2 ó 3
Temps de preparació:5 minuts
INGREDIENTS:
2 plàtans
1 taronja
8 galetes (hi queden molt bones les típiques dolçes per acompanyar el cafè o les típiques "maries"rectangulars torrades)
8 pastilles xocolata
1 iogur ensucrat
sucre (opcional)
llet i mantega (opcional)
llet i mantega (opcional)
ELABORACIÓ:
Triturar els plàtans o xafar-los amb una forquilla o amb el turmix.
Fer suc de taronja i barrejar amb els plàtans + una cullerada o dues petites de sucre (opcional).
Triturar en thermomix o picadora les galetes i reservar.
Versió 1:Triturar la xocolata i reservar/*Versió 2: Fondre la xocolata amb una mica llet i mantega (escollir una de les dues versions només)
Remenar el iogur ben remenat.
Anar col·locant per capes en un bol o un got transparent individual els ingredients:
Primer la barreja de plàtans i suc de taronja, seguidament la galeta triturada, a sobre la xocolata i finalment el iogur. Espolvorejar una mica de xocolata a sobre i servir! Ja veieu; 5 minuts postres llestos!
*A més a més, si voleu fer-lo i servir-lo directament, es pot optar per fondre la xocolata amb una mica de llet i mantega com he posat més amunt. Llavors en comptes de trobar trossets o pols de xocolata es troba xocolata calenta desfeta....mmmm llavors si que és espectacular el contrast!
*A més a més, si voleu fer-lo i servir-lo directament, es pot optar per fondre la xocolata amb una mica de llet i mantega com he posat més amunt. Llavors en comptes de trobar trossets o pols de xocolata es troba xocolata calenta desfeta....mmmm llavors si que és espectacular el contrast!
Hola Sara, no sabia que tenies un blog. M'ha fet molta il.lusió el comentari que m'has deixat i que hi hagi una altra solsonina cuinera ¡¡¡ endavant , et seguiré i per descomptat felicitats pel blog ¡¡¡¡¡¡
ResponElimina