diumenge, 8 de novembre del 2015

XIPS DE CARBASSÓ I PARMESÀ

Se'ns acaba l'estiu...Què tal uns xips de carabassó amb parmesà per acompanyar una cerveseta a la terrasseta o jardí?
Quina cosa més senzilla i més bona!


"XIPS DE CARBASSÓ I PARMESÀ"

Temps de preparació:15 minuts
Temps de repòs: 0


INGREDIENTS:

1 Carabassó
Formatge Parmesà 
Sal, oli i pebre
Espècies; orenga, timó... (opcional)

ELABORACIÓ:

Preescalfem el forn a temperatura de gratinador a uns 200 ó 250ºC
Laminem el carabassó a mà o amb una mandolina qui en tingui.
Posem paper de forn en la safata del forn i hi disposem les rodanxes de carabassó ben repartides.
Amanim lleugerament amb oli, sal i pebre i seguidament hi ratllem o hi espolvoregem, qui ja el tingui ratllat, el formatge Parmesà.
Si ho desitgem també hi podem tirar algunes espècies per sobre com orenga, timó, etc.
Ho enfornem amb el gratinador en marxa i estem al cas fins que tinguin un color daurat. S'ha de comptar uns 10 minuts, però val més estar al cas, ja que cada forn és diferent.
Deixar refredar en el mateix paper de forn i després a picar!!




1 comentari: