Us agraden els carabassons??
Els horts ja comencen a estar-ne farcits!!Ara n'és l'època i m'encanta!!
En crema, arrebossats i fregits, a la planxa, farcits de carn, de verdura, de tonyina, de gambes....i avui de formatge feta i nous!!
"CARABASSÓ FARCIT DE FORMATGE FETA I NOUS"
Temps de preparació: 30 min
Nº de persones: 2
INGREDIENTS:
1 Carbassó
1 ceba gran
2 alls
1 tomàquet / pot petit de tomàquet triturat
50 gr. formatge feta
40 gr. d'oli
Un grapat de nous
Pa ratllat / formatge ratllat
ELABORACIÓ:
- Amb thermomix:
Salem les dues meitats i les posem al varoma de cap per avall.
Dins del vas hi posem la polpa que hem tret, la ceba tallada a quarts, els alls, el tomàquet, l'oli i una mica de sal. Ho triturem al n.4 durant 10 segons i seguidament ho programem uns 25 min a temperatura Varoma vel.cullera tot posant el varoma a sobre amb els carabassons. D'aquesta manera es courà el sofregit al vas, i els carabassons es couran al vapor.
Mentrestant esmicolarem el formatge feta i unes quantes nous. Quan el sofregit estigui fet, ho afegirem, ho remenarem i ja ho podrem abocar dins de les barquetes de carabassó que ja estaran cuites "al dente".
A partir d'aquí jo hi he posat pa ratllat per sobre i ho he gratinat al forn, però també es podria fer amb formatge ratllat i fins i tot afegir-hi una beixamel.
- Sense thermomix:
La resta és el mateix, salar-los, farcir-los i gratinar-los amb el què vulgueu.
És un plat senzill, relativament ràpid i molt bo!! A veure si us agrada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada