dimecres, 30 d’octubre del 2013

PASTÍS DE POMA

Perquè...vosaltres també teniu familia/amics de Lleida?
Nosaltres sí, i gairebé cada any en aquesta època rebem una caixa de pomes boníssimes!!!
Aquí va una recepta super senzilla que cada any faig amb aquestes delicioses pomes dedicada a ells!!!Amics de la Fuliola i família de Miralcamp; Gràcies!

"PASTÍS DE POMA"

Temps de preparació: 10min
Temps de cocció: 45 min


INGREDIENTS:

150gr mantega
150gr sucre
4 ous
Rajolí de nata líquida
250gr farina
1 sobre llevat royal
1cda.cafè de Sucre avainillat
5 pomes


ELABORACIÓ:


Barrejar la mantega amb el sucre.


Afegir els ous un a un mentre remenem amb unes varilles.
Incorporem rajolí de nata líquida i culleradeta de sucre avainillat.
Afegim farina i llevat a la mescla i seguim remenant fins que quedi una pasta homogènia sense grumolls.
Pelem 4 de les pomes i les tallem a daus petits. La poma restant la pelem també, però la tallarem en làmines fines per decorar la part de sobre.
Preescalfem el forn a 210º perquè el tinguem a punt quan acabem la preparació.

Untem el motlle que vulguem utilitzar amb mantega perquè el pastís no se'ns enganxi. En el meu cas he utilitzat un motlle de silicona d'uns 23cm de diàmetre.
Posem els daus de poma dins la massa que hem fet, ho acabem d'integrar tot i seguidament ja ho podem abocar en el motlle untat.
Col·loquem les làmines de poma per sobre en forma de diana i espolvoregem un grapat generós de sucre per sobre.
Enfornem durant uns 45 minuts i llestos!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada