Aquí teniu un altre entrant!
Aquest batejat i receptat per la meva cosina Gemma i la seva amiga Cristina com a Yorki. Amb l'afegit que el punxaré en un pal de pinxo i el rebatejaré com a piruleta de yorki. Amb el teu permís Gemma ;)
"PIRULETA DE YORKI"
INGREDIENTS:
Pasta milfulls ( a poder ser rectangular)
Pernil dolç / Formatge /Sobrassada,... (farciment al gust)
Un ou batut
Sal (opcional)
ELABORACIÓ:
Estendre la pasta de full, i col·locar-hi una capa cubrint tot el rectangle (menys un cm o dos del final) del què vulguem ; per exemple pernil dolç i formatge.
Cargolar la pasta + el farcit com si fós un braç de gitano (Cal tenir en compte que al enrotllar-lo el farciment pot ser que vagi corrent una miqueta, per això haurem de deixar els 2 cm del final per l'ultima volta).
Tallar-lo en rodanxes i estendre-les sobre el mateix paper de cuina que acostuma a portar la pasta de full.
Batre un ou i pintar les rodanxes.També s'hi pot afegir un pesic de sal.
Coure al forn uns 10 min . a 200ºC
Es poden fer del què vulguem; de pernil salat, de sobrassada, de formatge, de bacon, d'olivada,etc.
Finalment punxar amb palets de pinxo, col·locar-los en diferents vasets repartits per la taula .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada