Aquest mes estic engrescadota a la cuina, així que si puc us penjaré més d'una recepta, a veure si us agraden!
Aquí ve una de fàcil i boníssima. Llàstima que necessita temps per quallar a la nevera, sinó volaria a l'instant!
És molt similar a l'anterior, però aquesta val la pena fer-la ara, que és època de maduixes i si més no, congelar-la.
Salut!
"MOUSSE DE MADUIXA"
Temps de preparació:30 minuts
Temps d'espera: 2-3 hores de nevera
INGREDIENTS:
500gr.Nata líquida per muntar
500gr Maduixes
200gr.sucre
8 Fulles de gelatina
Suc de 1/2 llimona
1 Iogurt natural
- Primer de tot muntem la nata i reservem a la nevera.
- Seguidament triturem les maduixes amb el sucre (si és llustre, millor) i hi afegim el suc de llimona. Ho escalfem en un cassó uns 5 minutets com si fessim un almívar.
- Mentrestant per altra banda posem les fulles de gelatina en remull en un bol amb aigua freda.
- Quan l'almívar de maduixa estigui calent, hi afegim la gelatina (ja ben hidratada) i remenem fins que es desfaci.
- Retirem un got de cafè d'aquest almívar per decorar posteriorment (Ho podem posar directament en una màniga o en un decopen si en tenim).
- Deixem refredar a la nevera tant la mescla per decorar, com l'almívar per la base de la mousse.
- Quan estigui freda (hem de vigilar de no deixar-li massa estona, sinó se'ns quallaria), barregem l'almívar de maduixa amb el iogurt i seguidament amb la nata muntada amb unes varilles amb moviments lents i envolvents.
- A partir d'aquí ja ho podem posar en porcions individuals o en un motlle gran, com preferim i cap a la nevera. Quan la capa de sobre ja estigui quallada ho decorarem amb el suc que haviem reservat abans amb la màniga o el decopen i si volem també uns trossets de maduixa o unes xuxes. Finalment un parell o tres d'hores a la nevera perquè qualli totalment i ja ho tindrem llest!
* Si volem fer la recepta per posar-ho en un motlle gran desmontable, podem posar-hi de base les galetes triturades de la recepta "Mousse de petit suisse" i sempre quedarà millor. En cas de porcions individuals queda perfecte sense base de galetes ;)
Per cert, si algú vol les indicacions per fer-la amb thermomix són:
Muntar la nata vel.3 1/2 (fins que canvi de soroll)
Triturar maduixes vel.4 uns 10sec.
Cocció almívar 10min.100ºVel3
Barrejar la mescla millor sense thermomix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada