dimecres, 1 de maig del 2013

MOUSSE DE PETIT SUISSE

Eis genteta!!
Quant de temps! jeje
Va, una recepteta de les meves preferides perquè no se'm rovelli el blog, que vaig fer-me el propòsit de penjar-ne una cada mes i aquest ja se m'ha passat!!
I si és de les meves preferides...doncs va de postres! com no?! jeje

"MOUSSE DE PETIT SUISSE"

Nº de persones: 10  
Temps de preparació:30 minuts
Temps d'espera: 2 hores de nevera
 
INGREDIENTS:

100gr de galetes Maria
40gr mantega

6 petit suisse de maduixa
200ml de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200ml de llet
100gr de sucre


INGREDIENTS Cobertura:

1 pot melmelada maduixa o de gerds
2 fulles de gelatina
 

ELABORACIÓ:

  • Posar la mantega a desfer en un tupí.
  • Per altra banda  posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda.
  • Per fer la base, triturar les galetes ben fines i barrejar-les amb la mantega que hem desfet.
  • Repartir la base en un motlle desmontllable de 20cm de diametre aproximadament i xafar-la amb una forquilla o cullera.
  • Seguidament escalfar la llet en el mateix tupi d'abans i afegir-hi les fulles de gelatina que hem tingut en remull.
  • Muntar la nata amb el sucre. Agegir-hi els petit suisse i la barreja de llet amb gelatina (quan estigui freda!) i remenar-ho tot.
  • Posar-ho sobre la base de galeta i deixar que qualli a la nevera.
  • Per la capa de mermelada, posar en remull les dues fulles de gelatina en aigua freda.
  • Escalfar dues cullerades d'aigua i dissoldre-hi la gelatina.
  • Escalfar una mica la melmelada  per tal de liquar-la una mica en un tupi o al microones.
  • Afegir-hi la gelatina i remenar bé.
  • Abocar-ho sobre el pastis (ja quallat) i tornar-ho a la nevera
  • Un cop quallada la capa de dalt, desemotllar, decorar i servir ben fresquet de la nevera.
(Hi queden molt bé xuxes de maduixa al voltant o per sobre i als nens els encanta)
Espero que us agradi!!!

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada