Quant de temps! jeje
Va, una recepteta de les meves preferides perquè no se'm rovelli el blog, que vaig fer-me el propòsit de penjar-ne una cada mes i aquest ja se m'ha passat!!
I si és de les meves preferides...doncs va de postres! com no?! jeje
"MOUSSE DE PETIT SUISSE"
Nº de persones: 10
Temps de preparació:30 minuts
Temps d'espera: 2 hores de nevera
INGREDIENTS:
100gr de galetes Maria
40gr mantega
6 petit suisse de maduixa
200ml de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200ml de llet
100gr de sucre
INGREDIENTS Cobertura:
1 pot melmelada maduixa o de gerds
2 fulles de gelatina
ELABORACIÓ:
- Posar la mantega a desfer en un tupí.
- Per altra banda posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda.
- Per fer la base, triturar les galetes ben fines i barrejar-les amb la mantega que hem desfet.
- Repartir la base en un motlle desmontllable de 20cm de diametre aproximadament i xafar-la amb una forquilla o cullera.
- Seguidament escalfar la llet en el mateix tupi d'abans i afegir-hi les fulles de gelatina que hem tingut en remull.
- Muntar la nata amb el sucre. Agegir-hi els petit suisse i la barreja de llet amb gelatina (quan estigui freda!) i remenar-ho tot.
- Posar-ho sobre la base de galeta i deixar que qualli a la nevera.
- Per la capa de mermelada, posar en remull les dues fulles de gelatina en aigua freda.
- Escalfar dues cullerades d'aigua i dissoldre-hi la gelatina.
- Escalfar una mica la melmelada per tal de liquar-la una mica en un tupi o al microones.
- Afegir-hi la gelatina i remenar bé.
- Abocar-ho sobre el pastis (ja quallat) i tornar-ho a la nevera
- Un cop quallada la capa de dalt, desemotllar, decorar i servir ben fresquet de la nevera.
(Hi queden molt bé xuxes de maduixa al voltant o per sobre i als nens els encanta)
Espero que us agradi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada